Orakeltheater
op locatie in Nederland

Workshop handlezen of kaartleggen

Wie een luchtige workshop met diepgang zoekt, is bij ons aan het goede adres.
De combinatie van het leren van de basisbeginselen, het direct bij elkaar kunnen toepassen en de persoonlijke aandacht die we aan ieder geven, maakt deze workshop voor alle deelnemers tot een boeiend feestje.

Alle informatie die aan de orde komt, krijgen de deelnemers mee op schrift, zodat dit later als geheugensteuntje kan dienen en als herinnering aan een zeer bijzondere ervaring.

Orakeltheater
Maaike 06 28 90 96 84
Marsha 06 19 34 04 96
info@orakeltheater.nl
www.orakeltheater.nl
 


 

Nicole Versteeg
Monnickendam (NH)

Handlijnkunde of chiromantie is een zeer oude wetenschap, gebaseerd op lijnen en vormen van de hand. De handlijnkunde is voornamelijk gericht op karakter analyse. Het lezen van de handen is niet gericht op toekomstvoorspellingen en biedt geen directe oplossing voor problemen, maar kan je dieper inzicht geven in jouw persoonlijke situatie.

Workshops
Onderstaande workshops passen zeer goed in het dagvenster van evenementen, bedrijfsfeesten, openingen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, etc. Ook worden deze workshops regelmatig gegeven voor vrienden bijeenkomsten of als voorproefje van een deelname aan een cursus. In een veelal 2 uur durende workshop kun je een leuke basiskennis opdoen of gewoon een interessante ontmoeting hebben.

Workshop handlezen
Met de aanwezige handen als lesmateriaal wordt uitleg gegeven over de handlijnkunde en nageldiagnostiek.  In vogelvlucht kunnen de handen van de aanwezigen op individuele basis worden gelezen of er kan middels een bij-jezelf-meekijk-en-vergelijk-je-handen-met-die-van-de-buur structuur een workshop worden gegeven. Hierbij staat vooral 'plezier' hoog in het vaandel. Dagthema's, dan wel vragen van een specifieke doelgroep, kunnen hierin flexibel worden opgenomen.

Workshop kosmische samenhang
In deze workshop wordt aan de hand van de getallenleer uitleg gegeven over kosmische verbanden. Denk hierbij bijv. aan het aantal bloemblaadjes dat de kracht van een plant tot uitdrukking brengt, welke ondersteuning de kleur van je T-shirt geeft of wat je geboorteopdracht is. In dit kader wordt er tevens gebruik gemaakt van inzichtkaarten.

Workshop gronding/meditatie
In groepsverband tot jezelf komen. Dat is het doel van deze workshop. Je kunt leren hoe je met bepaalde oefeningen ondersteuning kunt geven aan je dagelijks leven. Dagelijkse retraite is hierbij niet aan de orde. Het gaat vooral om praktische toepassingen en het activeren, dan wel stimuleren van zelfinzicht.

www.nicoleversteeg.nl

 


 

Handsaam
Groningen

Workshop Handlezen met een eigen groep!

Met maximaal 10 personen kom je naar de praktijk en Rebecca van Delden verzorgt speciaal voor jullie een workshop handlezen. Grotere groepen mogelijk in overleg, op andere locatie. Extra leuk voor een: verjaardag, vriendenclub, zussendag, afscheid collega, reŁnie, jubileum en 'bijna-getrouwd-dag'.

Hoewel het handlezen een serieuze aangelegenheid is, wordt er meestal ook heel wat af gelachen!
Je ontvangt een reader over de behandelde onderwerpen zodat je de informatie thuis nog eens in alle rust door kunt nemen of de handen van je naasten kunt bestuderen. Je hebt hierna stof genoeg om een hele tijd over door te praten!

www.handleeskunde.nl 

 Uitjesgids.nl

Handlezen

Een workshop handlezen geeft u meer inzicht in handleeskunde of handlijnkunde.

Een workshop handlezen is heel leuk voor uw personeelsuitje of vrijgezellenfeest. 

 

Home

 

Uitjes